Webdesign Werkwijze: 

Wij ontwerpen, bouwen en beheren professionele websites waarbij de klant en eindgebruikers centraal staat. Veelal leveren wij websites inclusief een CMS (Content Management Systeem), zodat u zelf eenvoudig uw website kunt aanpassen.

We hebben meer dan 8 jaar ervaring met Joomla, Wordpress, Drupal websites en ruim 3 jaar ervaring met Magento (Webshop) en meer dan 12 jaar ervaring met HTML, CSS, PHP.

Onze 6 stappen plan werkt als volgt:

 1. Oriënterende fase

In een eerste, vrijblijvend gesprek maken we kennis met uw wensen en organisatie. In dit gesprek brengen we de initiële eisen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. met de verkregen informatie zullen we een vrijblijvende offerte sturen met de kosten van de website en andere bijbehorende zaken, zoals, logo, banner ontwerp etc. Zodra u akkoord gaat met de offerte, beginnen wij met het bouwen van de 2 voorbeeld websites.

 2. Layout 

Met de ontvangen informatie zullen wij 2 voorbeeld website's ontwerpen, deze zullen per e-mail naar u worden verzonden. Hierna kunnen wij rond de tafel zitten om te kijken hoe het traject er precies uit gaat zien, dit hangt af van welke design u het meest aanspreekt. In deze fase zullen wij dan ook samen bepalen wat de opleverdatum wordt en wie waar verantwoordelijk voor is.

3. Concept

Op basis van het voorbereidende werk en de offerte maken wij een concept. Dit concept is de basis. Pas na uw akkoord gaan we door naar de volgende fase.

 4. Ontwikkeling

Nadat wij alle benodigde formaliteiten hebben ontvangen, beginnen wij met de bouw van uw website. U kunt het ontwikkelproces volgen in een testomgeving. Op afgesproken momenten kunt u feedback geven op het resultaat. In elke fase werken wij pas verder ná uw akkoord. Deze omgeving is nog niet zichtbaar voor uw bezoekers.

5. Oplevering

Als de website aan de gestelde eisen voldoet en u akkoord gaat, vindt de oplevering plaats. Voordat we de website "Live "zetten , is het mogelijk om met u de content en modules door te nemen, zodat nadat de website live, u zelf de content kan aanpassen. Domeinen worden verhuisd, e-mailaccounts en aanverwante instellingen geconfigureerd. 

6. Aftercare

Deze fase komt wat later. Er zit een aantal weken tussen om de bezoekers van uw website te laten 'wennen'. Na enkele weken / maanden bekijken wij samen met u de werking van de verschillende functionaliteiten, veranderingen en correcties worden uitgevoerd. 

Bekijk onze portfolio van websites: