Gebruik deze box om na te gaan of de gewenste domein naam beschikbaar is.
Domein naam :
vink alle Domein Types aan
.com
.eu
.nl

Algemeen:

Een domeinnaam is opgebouwd uit twee delen: een naamgedeelte en een extensie gedeelte. In de domeinnaam voorbeeld.com is 'soebit' dus de naam, en '.com' de extensie. Het volledige adres van een website dat in de browser vermeld staat (in het geval van deze site dus http://www.soebit.com), wordt een URL genoemd.

Houdbaar:
Wanneer iemand een domeinnaam registreert, betekent dit dat hij/zij voor een bepaalde periode het exclusieve gebruiksrecht van de naam krijgt. De betreffende persoon wordt dus niet de permanente eigenaar van de domeinnaam. Na een periode van 1 jaar kan de registratie worden verlengd. De meeste providers doen dit overigens automatisch. Maar registranten kunnen hun gebruiksrecht natuurlijk ook verkopen of simpelweg niet verlengen. In dat laatste geval kan de domeinnaam weer door een andere geïnteresseerde worden geclaimed.

Veel van onze klanten registreren naast een .nl-domeinnaam ook dezelfde domeinnaam met verschillende domein extensies, bijvoorbeeld omdat zij in verschillende landen actief zijn of willen voorkomen dat concurrenten met hun domeinnaam aan de haal gaan. Vergeet u niet voor uw domeinnamen veelvoorkomende spelfouten of alternatieve spelwijzen vast te leggen.

Prijzen:

 MEEST VOORKOMENDE DOMEINNAAM TYPES

 DOMEINNAAM TYPE 

PRIJS PER JAAR

MINIMALE AFNAMEDUUR

 .NL 

€ 12.00

1 jaar

 .COM

€ 15.00

1 jaar

 .EU

€ 20.00

1 jaar

 .DE 

€ 25.00

1 jaar

 .BE

€ 20.00

1 jaar

 .NU

€ 39.00

2 jaar

 .NET

€ 20.00

1 jaar

 .CO.UK

€ 30.00

2 jaar

 .ORG

€ 25.00

1 jaar

 .CO

€ 35.00

1 jaar

 .IN

€ 35.00

1 jaar

 .BIZ

€ 25.00

1 jaar

 .INFO

€ 20.00

1 jaar

 EENMALIGE SETUP KOSTEN

€ 00.00

1 jaar